Over ons

Bouwen en Verbouwen

Uw betrouwbare partner

In de afgelopen jaren is Bouwbedrijf Valent uitgegroeid tot een betrouwbare en stabiele partner in de bouwwereld op het gebied van verbouwingen, renovatie, restauratie en nieuwbouw op de particuliere en zakelijke markt. Dit betekent dat men bij ons terecht kan voor zowel een casco (ruwbouw) project, maar ook compleet afgewerkt tot de laatste details.

Wij staan voor u klaar om van uw wens de realiteit te maken. Door onze ruime kennis, ervaring en flexibele instelling kunnen wij ons goed inleven in ieder bouwproject.

Wilt u iets laten bouwen, verbouwen of renoveren? Bij Bouwbedrijf Valent bent u aan het juiste adres.

Vakmanschap

Het continu leveren van kwaliteit heeft Bouwbedrijf Valent gemaakt tot wat het nu is, een betrouwbare en moderne onderneming. Met een hecht klein team van gedreven en gepassioneerde vakmensen realiseren wij de mooiste projecten in en rondom Eindhoven en de Kempen. Daarnaast hebben wij alle bouwdisciplines in huis of halen het in huis. Voordeel voor u, er is één aanspreekpunt.

Werkwijze

Onze werkwijze is anders dan wat u wellicht gewend bent. Standaard verzorgen wij eerst een normale en vrijblijvende offerte. Hierna kunt u zelf de keuze maken of u het werk wil laten uitvoeren op aangenomen basis of op regiebasis.

De voordelen van het werken op regie zijn: u betaalt dan voor hetgeen dat daadwerkelijk gemaakt wordt, flexibel zaken aanpassen gedurende het bouwproces, geen discussies over meer- of minderwerk, besparing van 3% van de aanneemsom op de post winst & risico en daarnaast bespaart u ook nog circa 3 tot 5% op risico’s die zijn meegenomen in de calculatie.

Wat u wellicht minder prettig vindt is dat bij regiewerk u vooraf geen zekerheid heeft over de prijs die u moet betalen. Bij een aanneemsom heeft u dus vooraf wel zekerheid over de prijs die u moet betalen, maar in de praktijk blijkt dat deze in veel gevallen hoger is dan wanneer wij op regiebasis werken.

Dag in, dag uit maken wij met onze passie uw droom mogelijk. Om deze droom te verwezenlijken, zorgt Valent voor de dagelijkse bedrijfsvoering, de calculatie, communicatie en de werkvoorbereiding. Wij betrekken u als klant bij het bouwproject door middel van periodiek overleg, om ervoor te zorgen dat het voldoet aan uw verwachtingen. Naast deze belangrijke punten om de zaken goed te laten verlopen kunt u ons ook tegenkomen op het bouwproject.

Advies

Wat vindt u belangrijk? Dat is de hamvraag. En daar gaan we diep op in, anders kunnen we u niet het juiste advies geven. We luisteren goed naar uw wensen en ideeën, want we willen uiteindelijk een glimlach op uw gezicht toveren.

Daar is het ons om te doen.

Chat openen
1
Meer informatie
Scan de code
Hoi, hoe kunnen we je helpen?