DAKOPBOUW

Bouwen en Verbouwen

Bouwbedrijf Valent

Dakopbouw

U wilt meer ruimte, maar wel in uw bestaande woning blijven wonen en er is in de tuin geen ruimte voor uitbreiding, dan is een dakopbouw een goede optie. Door het plaatsen van een dakopbouw vergroot u uw woon- en/of werkomgeving. Wat uitermate fijn is voor uw woongenot.

U kunt op verschillende manieren bouwen, zoals traditioneel bouwen van steen of bouwen met een lage CO₂-footprint, bijvoorbeeld prefab in houtskeletbouw. Dit is wat uiteindelijk ook verlangt gaat worden vanuit de overheid. Deze laatste manier van bouwen zorgt niet alleen voor een lage CO₂-uitstoot, maar ook dat u minder lang overlast ervaart van de verbouwing. Bij deze methode is dus altijd sprake van een win-winsituatie.

Naast het creëren van meer ruimte, kunt u door het toepassen van een lichtstraat of glazen pui zorgen voor meer licht in uw aanbouw. Dit alles draagt bij aan uw woongenot. Samen met u zullen we kijken naar de meest efficiënte ingrepen. In sommige gevallen is voor het uitbreiden van een pand een vergunning nodig.

Wij werken samen met een aantal vaste architecten en constructeurs die u hierin prima kunnen begeleiden en adviseren. Samen zorgen we ervoor dat het hele bouwproces goed verloopt.

Een efficiënte investering in ruimte. Bij een dakopbouw kunt u denken aan een compleet nieuwe verdieping op uw woning, maar ook aan een uitbouw op een schuin dak of een verhoging van de nok.

Bouwbedrijf Valent is gespecialiseerd in het maken van constructieve aanpassingen aan een woning, die ervoor zorgen dat er een dakopbouw geplaatst kan worden. Deze verschillende disciplines binnen Valent zorgen ervoor dat wij u op de juiste manier kunnen adviseren.

Er zijn verschillende soorten dakopbouwen. Wij kunnen al in een vroeg stadium meedenken met u en de architect om samen te bepalen wat voor uw woning het meest geschikt is, zowel vanuit constructief als financieel oogpunt.

Chat openen
1
Meer informatie
Scan de code
Hoi, hoe kunnen we je helpen?